Teknikringen 22A | STOCKHOLM, SWE  114 28 | isb-styrelsen@ths.kth.se

© 2023 IsBygg / Ingenjörssektionen Bygg KTH

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Välkommen till Företagsgruppen, vi är den nämnd inom ISB som arbetar med att stärka samt knyta nya kontakter med näringslivet. Vi anordnar bland annat lunchföreläsningar och vår årliga arbetsmarknadsdag BAD. Är du intresserad av att vara med och bidra med detta arbetet, tveka inte att höra av dig till oss.

Gabriel Bonnevier

Ordförande Företagsgruppen

Nyheter från Företagsgruppen

BAD 2020 

NÄR? Den 11:e februari 2020

VAR? Nymble

VARFÖR? Mässan är till för att arbetsgivare och framtidens arbetskraft, alltså ni studenter, ska kunna mötas och knyta kontakter för jobb efter examen, praktikplatser, extrajobb vid sidan av studierna eller bara för att ni studenter ska få en bättre inblick i vad ni i framtiden kan arbeta med.

Följ oss på instagram för att ta del av tävlingar, företagsläpp och information om när ni hittar oss ute på campus och vi bjuder på fika!

isbbad

Anmäl dig som mässvärd till BAD 2020

Som mässvärd kommer du vara behjälplig under mässdagen samt med förberedelser dagarna innan. Som företagsvärd blir du tilldelad ett eller flera företag som du ska ta kontakt med innan mässdagen för att skapa en god relation. Som servicevärd kan du hjälpa till i garderoben, vid frukost eller i loungen med spons. Dagen innan mässdagen kommer samtliga värdar att hjälpa till med förberedelser.

 

Att vara mässvärd är något som ser bra ut på ditt cv och du får dessutom extra god möjlighet att mingla med utställarna, sticka ut bland resten av besökarna och visa ditt engagemang.

Under mässdagen får du både frukost och lunch.

 

Anmälan till mässvärd stänger 19:e januari och görs via formuläret nedan. Däremot är det först till kvarn som gäller om vi skulle få in fler sökande än platser, så vänta inte för länge!

Anmälningsformulär: https://forms.gle/zyr13LMDtVidcqJW8

 

Vid frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att höra av er.

Emelie Abrahamsson, Projektledare BAD

Isb.bad@ths.kth.se

073-574 51 87