Om sektionen

Ingenjörssektionen Bygg är en ideell studentsektion under 
Tekniska Högskola....

Läs mer här!

Kontakt

Teknikringen 20 A

114 28 Stockholm, Sweden

isb-styrelsen@ths.kth.se

Länkar

Länkar kommer snart

Följ

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • LinkedIn

© 2023 IsBygg / Ingenjörssektionen Bygg KTH fisk

Välkommen till Företagsgruppen, vi är den nämnd inom ISB som arbetar med att stärka samt knyta nya kontakter med näringslivet. Vi anordnar bland annat lunchföreläsningar och vår årliga arbetsmarknadsdag BAD. Är du intresserad av att vara med och bidra med detta arbetet, tveka inte att höra av dig till oss.

Emelie Abrahamsson

Ordförande Företagsgruppen

Nyheter från Företagsgruppen

BAD 2020 är över för i år

Vi tackar utställare, sponsorer, besökare och mässpersonal för en riktigt lyckad arbetsmarknadsdag! Arbetet med BAD 2021 drar igång redan under våren och vill du som student engagera dig inom BAD kan du hålla utkik här på hemsidan och på vår instagram.

 isbBAD

ELU Studentkväll

Hej du blivande konstruktör!

ELU bjuder in till deras årliga studentmingel! De välkomnar dig den 17 mars kl 17:30 för en avslappnad och välsmakande kväll på deras kontor i centrala Stockholm. Läs mer genom att klicka HÄR. Anmälan görs sedan HÄR senast den 10:e mars. 

Det omvända mentorsprogrammet

Vill du vara med och skapa attraktiva hem för studenter tillsammans med Stockholms Studentbostäder? Vill du få en värdefull merit i ditt CV och samtidigt få en unik inblick och möjlighet att påverka en organisation i stark utveckling? Då tycker vi att du borde söka en av platserna som mentor till Stockholms Studentbostäders chefer i Det omvända mentorsprogrammet! Sista dag att ansöka är den 1:a mars. Läs mer och anmäl dig genom att klicka HÄR.