Nyheter

BAD 2020 söker 3 nya stjärnor till projektgruppen

BAD är ingenjörssektionen Byggs egna arbetsmarknadsdag. Den är till för att arbetsgivare och framtidens arbetskraft, alltså ni studenter, ska kunna mötas och knyta kontakter för jobb efter examen, praktikplatser, extrajobb vid sidan av studierna eller bara för att ni studenter ska få en bättre inblick i vad ni i framtiden kan arbeta med. Men, för att denna mässa ska kunna gå av stapeln behöver vi engagerade studenter som är med och formar årets mässa och just nu söker vi 3 nya personer som tillsammans med projektledaren ska komma att utgöra projektgruppen.


Arbetet sker i projektform vilket innebär att du kommer ha en specifik roll med tillhörande ansvarsområden. Vi kommer ha regelbundna möten hela projektgruppen där vi diskuterar och bollar idéer sinsemellan. Vissa roller kommer även kräva ett tätare samarbete. Arbetet kommer att dra igång omgående och det kommer bli mycket jobb just i början, vilket du måste vara förberedd på. Exakt datum för mässan är ännu inte spikat men den kommer vara i slutet av januari/början av februari så det är även ett krav att du har möjlighet att närvara under denna period.


Utöver en extremt bra erfarenhet att ha på ditt CV och de nya lärdomar som kommer med att vara en del i detta arbete finns det även andra fördelar. Du kommer träffa nya människor som är likna drivna som du och tillsammans kommer vi se till att ha roligt på vägen. Exempelvis kommer vi ha en kickoff bland det första vi gör för att lära känna varandra och därmed ge arbetet bästa möjliga förutsättningar att lyckas.


Ansökan

För att söka skickar du CV och ett kortare personligt brev där du berättar varför du söker till: isb-bad@ths.kth.se senast söndag 20:e oktober. Märk mailet med ”Ansökan Projektgruppen”. Glöm ej att berätta vilken roll det är du är intresserad av. Det går även bra att söka flera roller, då får du gärna rangordna dem.

De roller vi söker är följande:

Kommunikations- och marknadsföringsansvarig

Sponsoransvarig

Företagsansvarig


Du hittar info om rollerna under företagsgruppens sida

https://www.isbygg.net/foeretagsgruppen-1


223 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla