Nyheter

  • BIM

SPINNING

Nu är DunderDavid(aka David Leander) och BlixtenHanna(aka Hanna Söderblom) äntligen igång och det är dags för terminens första spinning! Passet kommer äga rum den 12 november kl. 17.30-18.30 i KTH-Hallen. För att vara med krävs sektionsmedlemskap.


Spinningpasset bjuder på en svettfest i form av härliga låtar med korta och långa intervaller där du tränar styrkan i benen men även hjärtat och konditionen. Det första passet hålls av Hanna i sällskap av David. I spinninghallen finns enbart 20 spinningcyklar så först i kvarn till att anmäla gäller. Anmälningen kan du göra via SPINNINGFORMULÄRET.


OBS!!! Om du anmäler dig men inser att du inte kommer kunna vara med är det viktigt att du skickar ett meddelande till isb-sekreterare@gmail.com snarast då det kan vara fler som vill vara med.


Ett hett tips från spinning- och svettexperten (Hanna) är att ha med sig en vattenflaska och en liten svetthandduk. Om du inte har spinningskor kan det vara bra med ett par skor som har en hårdare sula. Sadlarna är inte supersköna så spinningbyxor kan vara att föredra. Om ni har frågor är det bara att hugga tag i Hanna eller David i skolan.


77 visningar0 kommentarer

Om sektionen

Ingenjörssektionen Bygg är en ideell studentsektion under 
Tekniska Högskola....

Läs mer här!

Kontakt

Teknikringen 20 A

114 28 Stockholm, Sweden

isb-styrelsen@ths.kth.se

Länkar

Följ

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • LinkedIn

© 2023 IsBygg / Ingenjörssektionen Bygg KTH